Waarom kiezen voor InvestoSpain?

Bent u op zoek naar uw droomwoning in het zonnige zuiden van Spanje, aan de Costa del Sol? Kies dan voor InvestoSpain! Ons agency bestaat uit mensen die zelf al enkele jaren in Spanje wonen en leven. Wij kennen de positieve kanten van het zuiderse Spaanse leven, maar ook de valkuilen. Daarom zullen we u als gids begeleiden in uw zoektocht naar uw droomwoning.

Bij InvestoSpain hechten we veel belang aan goede en snelle service, correctheid en kwaliteit. Alle projecten die we aanbieden worden eerst zorgvuldig gescreend, waarbij we controleren of alle vergunningen in orde zijn en de bouwkwaliteit oké is. Zo hoeft u zich tijdens uw zoektocht geen zorgen te maken en kunt u 100% genieten.

Maar daar houdt het niet op bij InvestoSpain. Wij begeleiden u niet alleen bij het vinden van uw droom(t)huis aan de Costa del Sol, maar zorgen er ook voor dat u daarnaast zeer goed begeleid wordt door advocaten in de taal van uw keuze. Zij nemen hier in Spanje de taak van een notaris tot zich, controleren de vergunningen, zorgen voor de aansluitingen van elektriciteit en water en regelen uw fiscale zaken. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe thuis aan de Costa del Sol.

Sven

In Spanje bestaat er geen exclusiviteit. Dat betekent dat u voor elke woning een afspraak kunt maken met verschillende makelaars. Bij InvestoSpain hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij begeleiden u namelijk van A tot Z, van het begin van uw zoektocht tot aan de overdracht van de sleutels.

Kortom, bij InvestoSpain vindt u niet alleen uw droomwoning aan de Costa del Sol, maar geniet u ook van onze uitgebreide begeleiding en service. Kies voor ons agency en ontdek de schoonheid en het comfort van het Spaanse leven!

Een appartement in Spanje kopen een avontuur ?
Een appartement in Spanje kopen een avontuur ?Paul en Marielle Jenné-Larminier - Paal Beringen 
Read More
“Een appartement in Spanje kopen een avontuur ?” Alles staat of valt met de makelaar en de advocaat ter plaatse. Zij zijn de spilfiguren in het verhaal, aangezien verkopen van onroerend goed in Spanje een vrij beroep is. Wij hebben gekozen voor InvestoSpain in Alhaurin el Grande, en dat kunnen we iedereen aanraden die een investering in vastgoed beoogt aan de Costa del Sol. De persoonlijke service van Marc – een in Alhaurin verankerde Antwerpenaar – staat hiervoor garant.  Zijn permanente bereikbaarheid, de vlotte communicatie in de eigen taal en de toegewijde inzet bij de veelvuldige vragen en contacten, hebben wij als zeer aangenaam en efficient ervaren.  Zijn kennis en vastberadenheid waren doorslaggevend in onze beslissing en hebben inmiddels geleid tot een succesvolle aankoop van een appartement in Alhaurin Golf.”
Waarom besloten Roger en Martine met InvestoSpain in zee te gaan ?
Waarom besloten Roger en Martine met InvestoSpain in zee te gaan ?Roger en Martine uit Berchem 
Read More
Via één van hun social media campagnes, kwamen we in contact met InvestoSpain. Na 2 telefoongesprekken waren we overtuigd om met Marc onze zoektocht aan te vatten en annuleerden we andere afspraken. Onderweg zijn we uitgebreid aan de praat geraak en door Marc z’n enthousiasme betreffende Alhaurin besloten we de volgende dag toch maar eens mee te rijden. Deze combinatie van de Spaanse sfeer met het moderne nieuwbouwproject op Alhaurin Golf  heeft ons overstag doen gaan.  We gingen voor een gelijkvloers 2slk-appartement in Vista Golf, ruim terras vooraan aan het zwembad en rustig tuintje met panoramisch uitzicht achteraan. Marc heeft ons bij het ganse proces bijgestaan met raad en daad. We kregen antwoorden en advies en dat 7 op 7. Zelfs nu nog, ‘n jaar nadat we de sleutel overhandigd kregen, kunnen we nog steeds op zn hulp rekenen met vragen over bv gemeentetaksen, inschrijving auto etc… Bedankt Marc om onze droom waar te maken.
De familie Van Besien koos voor La Cala Resort 
De familie Van Besien koos voor La Cala Resort Fam. Van Besien – Brugge 
Read More
Na jarenlang ons bouwbedrijf te hebben uitgebouwd  tot de 4de generatie, vonden we het tijd om wat meer van het leven te genieten. De Costa del Sol leek ons daar de geschikte plaats voor. Als Westvlaamse ondernemers denken we dat het beste resultaat er steeds komt na hard werken samen met de nodige ervaring en vakkennis. Datzelfde gevoel kregen we na ons eerste contact met Yvan van Investospain. Na een uitgebreide kennismaking bij het spreekwoordelijke kopje koffie, schetste Ivan een goed beeld uitgaande van onze verwachtin­gen en ons budget. De projecten die we samen bezochten , lagen allemaal op eenzelfde lijn. We kozen voor het project ‘Laura Valley’, die op dat moment nog in ruwbouwfase was. Ondertussen is de sleuteloverhandiging gebeurd in volle co­vid-periode door Yvan zelf… We popelen om er samen ons eerste glas te kunnen heffen op het leven na Corona ! Hasta pronto in La Cala  !
Mr. Steenackers ging voor Primus Alto 
Mr. Steenackers ging voor Primus Alto John Steenackers uit Willebroek 
Read More
Na enkel telefoontjes met Marc van InvestoSpain en voorstellen via e-mailen, maakten we een afspraak om 2 dagen op pad te gaan en we wilden ook 1 dag voor onszelf om een beetje de locale sfeer op te snuiven. Als ingenieur werkzaam in de bouwwereld, werd de nadruk gelegd op kwaliteit en afwerking en we wilden ruime open views, veel natuurlijk lichtinval en een ruim terras om op te kunnen relaxen. Zo kwamen we al snel uit op Primus Alto in La Cala. Toen nog off-plan en we konden alleen de bouwplaats bezoeken om een idee van de views te hebben. Ondertussen zijn we een jaar verder en schieten de bouwwerken op, Marc gaat er regelmatig langs om ons een update met fotos en drone-video te bezorgen. Top-service die we enorm waarden, zodat we alles toch een beetje vanop afstand kunnen volgen. Ondertussen zijn er al al enkele kennissen uit België geinteresseerd geraakt en heb ik deze in vol vertrouwen al in contact met Marc gebracht.
Zoektocht naar onze Spaanse droomwoning
Zoektocht naar onze Spaanse droomwoningFam. Van de Putte Van Mulders - Aalst 
Read More
We speelden al langer met het idee een 2de verblijf aan te schaffen om van ons pensioen en familievakanties te kunnen genieten. Lang getwijfeld tussen de verschillende Costa’s in Spanje en overdonderd door alle advertenties, mailings en contacten. We voelden ons uiteindelijk het meest confortabel bij de contacten die we hadden met Yvan van InvestoSpain. Een Vlaming die ter plaatse woont, de markt kent en onze droom realiteit kon maken. En daar hebben we geen seconde spijt van gehad ! Gedurende het volledige proces van beslissing tot ondertekening van de akte, zijn we prima bijgestaan door Yvan. Door de covid-situatie konden we zelf niet komen en heeft hij voor ons alles opgevolgd incl de sleuteloverhandiging, levering meubels, etc. Ondertussen hebben we zelf al een beetje kunnen genieten en behouden we onderling contact. Wij kunnen iedereen met plannen aan de Costa del Sol, Yvan van Investospain aanbevelen

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een vrijblijvend gesprek.
Als je je gegevens achterlaat, zal ik persoonlijk contact met je opnemen. Tijdens ons gesprek kun je alle vragen stellen die je hebt en zal ik mijn best doen om je zo goed mogelijk te helpen bij het realiseren van jouw droom om een tweede huis te vinden in Spanje.